Pregled

Filtar kava se mora preliti s vrućom vodom. Upotrijebljena količina je proizvoljna i ovisi o individualnom ukusu. Pazite da stavite  odgovarajuću količinu, ljudi često griješe kad ne stavljaju dovoljnu količinu mljevene kave. Za najbolje rezultate kavu treba pustiti da zakuha tek do pred vrenje (95-98°C) i ne smije se ostaviti toplom više od 15-20 minuta. Kavu koja ostane treba baciti.

Funkcije

  • Proizvedena od 100% čistih zrna arabica kave.
  • Filtar i espresso kave su vakuumirane nakon pažljivog prženja kako bi se u potpunosti sačuvala aroma.
  • Ravnomjerno pržena zrna se upotrebljavaju kao baza za sve kave.
  • Kava sadrži kofein, blago stimulirajuće sredstvo.
  • Kava ima malo kalorija, masnoća i ugljikohidrata.
Pojedinosti

Preporučena uporaba

Priprema

Filtar kava se mora preliti vrućom vodom. Upotrijebljena količina je proizvoljna i ovisi o individualnom ukusu. Pazite da stavite odgovarajuću količinu, ljudi često griješe kada ne stavljaju dovoljnu količinu mljevene kave. Za najbolje rezultate kavu treba pustiti da zakuha tek do pred vrenje (95-98°C) i ne smije se zagrijavati više od 15-20 minuta. Kavu koja ostane potrebno je baciti.

 

Uporaba

  • Pogodna za primjenu kod bilo kojeg načina prelijevanja vrućom vodom.
  • Upotrijebite kao bazu za recepte gdje se traži tekuća kava.